Webb nastavlja s dominacijom unatoč teškom padu; Canard se othrvao napadima Roczen-a

Sve je bilo spremno za prvu Main utrku, a nakon starta svi brži vozači su bili pri vrhu osim Hill-a, koji je pak odustao nakon praktički prvih par zavoja. M. Stewart je opet završio na podu također nakon par zavoja te je isto odustao. A ono što je bilo zanimljivo su bila prva dva mjesta, a to su bili Bowers i Webb.

Poznata je izjava da se prvenstva ne osvajaju na svojim dobrim, nego na lošim danima. A San Diego definitivno nije započeo dobro za Webb-a. To ga pak nije spriječilo jer je u polovici Main utrke počeo stizati Bowers-a koji je 3s prednosti prokockao doslovno u 2 kruga. Svi su očekivali prljavi potez Webb-a, kako bi vratio za Oakland, ali to se nije dogodilo. Webb je blokirao Bowers-a bez kontakta te se odvojio od ostatka i odnio pobjedu. To mu je ujedno i 4 pobjeda za redom.

Nakon pobjede u Heat utrci, Mcelrath je konačno dobro odstartao te je u istom krugu kada je Webb obišao Bowers-a uspio isto napraviti i završiti po prvi put na postolju. Blizu postolja je bio i Hansen, koji je od prošlog tjedna počeo trenirati s Millsaps-om što je očito upalilo te je ostvario svoj najbolji plasman.

Top 10

  1. Cooper Webb
  2. Shane Mcelrath
  3. Tyler Bowers
  4. Josh Hansen
  5. Alex Martin
  6. Zach Osborne
  7. Zach Bell
  8. Jessy Nelson
  9. Thomas Hahn
  10. Chris Alldredge

 [table id=9 /]

250SX Main Event Highlights

250SX Main Full

Cooper Webb

Shane Mcelrath

Tyler Bowers