Posljednja utrka sezone vozi se u Požegi

Motocross sezona 2023. je na samom kraju, a zadnja stanica je motocross staza Villare u Požegi.

Moto klub Požega-promet će još jednom ugostiti motocross i quadcross vozače iz više zemalja, a utrke će se voziti u klasama od 50, 65 i 85 ccm za juniore, Ladies, Veterani, Enduro, te A liga, B liga i amateri u klasama od 250 i 450 ccm. Uz njih voze i quadovi, a u pauzi između utrka i biciklcross.

-Dugi niz godina Moto klub Požega-Promet je domaćin utrka Prvenstva Hrvatske u motocrossu, a od prošle godine smo krenuli i sa utrkama Prvenstva Slavonije za motocross i quadcross.

Po trenutnom stanju na lje stvici, samo u jednoj klasi je siguran prvak, a u svim ostalima od dva do šest vozača ulaze u igru za prva tri mjesta, tako da nas zasigurno očekuju odlične borbe i atraktivne vožnje. Imamo najavljene vozače iz pet zemalja, a među njima i neka od velikih imena hrvatske i europske motocross scene.

Ove godine smo odlučili dati priliku i djeci da se malo pokažu. Često na stazu dođu klinci s biciklima, tako da ćemo na ovoj utrci u pauzi imati i utrku bicikl-crossa za sve zainteresirane koje i ovim putem pozivam. Također ovim putem i zahvaljujem svim sponzorima i prijateljima koji nas podržavaju kroz sve ove godine, navodi tajnik Moto kluba Požega-Promet, gospodin Zlatko Jaroš

Požega-Promet je već godinama na glasu kao jedan od boljih organizatora utrka, a ovo je druga ovogodišnja utrka, koja je također i posljednja u kalendaru. 22.10.2023. Požega zatvara sezonu, a tradicionalno će i otvoriti iduću novogodišnjom utrkom.

Treninzi kreću od 9 sati, a utrke od 11 sati.

Predprijave se mogu izvršiti na linku: https://forms.gle/un4spuKBK8NKCBgu7

Za utrku biciklcrossa koja će se održati oko 13 sati, zainteresirani se mogu prijaviti tokom cijelog dana, a informacije će biti na oglasnoj ploči.
Vidimo se u Požegi