Ryan Villopoto službeno objavio kraj karijere

Nažalost, došao je i taj dan. Ryan Villopoto, 27. godišnji vozač Kawasaki Racing Team-a, je službeno objavio kraj svoje karijere. Iako ovo i nije toliko začuđujuće, mnogi su se nadali kako će se RV2 ipak predomisliti te odvesti i iduću godinu u MXGP klasu. Do toga nije došlo i nažalost mogao je biti jedan od rijetkih za kojeg su mogli reći da je bio najbolji iz oba svijeta, AMA i FIM.

S obzirom da je dugi niz godina proveo u ovom sportu, za očekivati je vidjeti ga i dalje, samo još ne znamo u kakvoj ulozi.

I am grateful for having had the opportunity to do something I have loved since I was a kid and make it into my livelihood. I am grateful for the support of my family for all the years they spent hauling my bikes and me around to races, interrupting their lives in the process. I am grateful for the support of my many sponsors through the years, first and foremost Kawasaki, which has been my bike of choice since my Team Green days. They have been with me through ups and downs, serious injuries and great successes. Kawasaki is a brand that is synonymous with my racing career.
I am grateful to have had the chance to race with the very best in world, my competitors in Supercross and Motocross as well as on MXGP. I am grateful to know that our competitiveness helped to continue the growth of our sport.”