100% Racecraft naočale

100% kompanija, mogli bismo reći, je relativno nova u ovom poslu. Svoja vrata je otvorila prije 30ak godina s ciljem poboljšanja zaštite jednog od najvažnijih dijelova tijela, a to je vid. Glavni foksu su joj osobe koje voze MTB ili motocross, po čemu je i postala dosta popularna.

Danas konkretno na testu imamo 100% Racecraft naočale, koje smo koristili cijelu sezonu te ćemo sada donijeti zaključak kakvima su se pokazale. Prije nego krenemo na recenziju, prvo par riječi o 100% ponudi za motocross. Osim što su nedavno uveli novu liniju rukavica, i dalje glavni prioritet su im naočale. U ponudi postoje ukupno šest vrsti: Racecraft, Accuri, Strata i Barstow za odrasle te Accuri Jr. i Strata Jr. za mlađe uzraste.

Racecraft naočale su top model, koje osim što donose veću zaštitu, imaju i poboljšanu spužvu za upijanje znoja, veći kut vidljivosti te se bolje prijanjaju licu. 100% naočale su također poznate i po dizajnima, koji su često dosta uočljivi te ih ima jako puno u ponudi (trenutno za 2015. godinu ih ima oko 18). A sada dosta opširnog pričanja i krenimo na same naočale.