Ovdje možete pročitati najčešća pitanja vezana za MX-Cro. Ukoliko ne možete pronaći odgovor ovdje, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme.

Q: Što je MX-Cro?
A: MX-Cro je stranica s ciljem donošenja najnovijih vijesti u motociklizmu, s naglaskom na Prvenstvo Hrvatske.

Q: Kojima temama se MX-Cro bavi?
A: Osim što možete pratiti motocross, koji je glavna tematika stranice, na stranici su dostupne vijesti iz područja MotoGP, Superbike, razne vrste Endura, Freestyle i drugi sportovi na dva kotača.

Q: Kada pristupam stranici putem mobitela ili tableta, stranica izgleda dosta drugačije i sve je smanjeno. Kako to promijeniti?
A: MX-Cro stranica je “responsive” stranica, što znači da će se prilagoditi izgledu uređaja kojeg koristite. Tu funkciju korisnik sam ne može isključiti.

Q: Imam par pitanja vezano za MX-Cro. Kako vas mogu kontaktirati?
A: Kontaktirati nas možete putem naše kontakt forme.

Q: Ne mogu poslati pitanje putem kontakt forme?
A: Ne zaboravite unijeti odgovor na sigurnosno pitanje. Razlog zašto to koristimo jest u tome što tako barem malo spriječavamo brojne spam upite. Možete nas kontaktirati i na našoj Facebook stranici. Ukoliko nas i dalje ne možete kontaktirati, pošaljite nam email direktno na fpandjic@mx-cro.com

Q: Pretplatio sam se na newsletter, ali me zanima prikupljanje mojih podataka.
A: MX-Cro koristi kolačiće (eng. ‘cookies’) radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti stranice. To znači da nikakvi osobni podaci nisu prikupljani. Što se tiče newsletter-a i obavijesti putem email-a, jedino što prikupljamo jest email adresa, kako bi Vam mogli slati novosti s naše stranice.