X-GEMS: Motocross Party

Po prvi puta na našem prostoru, organizira se ovakva vrsta eventa. Iako gledatelji uživaju u atraktivnim vožnjama Prvenstva Hrvatske, često se dogodi da na utrkama izostane popratnih sadržaja. U suradnji s MCK “Popovača Tim” i Kreativne udruge mladih “Klik od prve”, nastao je projekt pod nazivom X-GEMS: Motocross Party. Cilj projekta je unapređenje MX scene u Hrvatskoj te upoznavanje širih slojeva društva sa sportsko kreativnim izražajima mladih.

O čemu se točno radi, kada se održava i ostale detalje pročitajte u sljedećem tekstu. MX-Cro je medijski partner projekta tako da ćete biti obaviješteni o svemu, a vi si odmah u kalendaru označite 29.8.2015. te dođite i podržite projekt! Dobar provod zajamčen!

X-GEMS-Print-2

 

X-GEMS: Motocross Party

29. kolovoza 2015. spajamo naizgled nespojivo. Po prvi puta u Hrvatskoj organizira se jedinstven sportsko-glazbeni događaj vrijedan posjeta i doživljaja, 1.MOTOCROSS PARTY!

Ideja projekta je nastala u suradnji dviju naizgled nespojivih udruga: MCK „Popovača Tim“ i Kreativne udruge mladih „Klik od prve“ iz Popovače. Cilj suradnje i projekta X-GEMS: Motocross Party je promicanje, unapređenje i razvitak Motocross scene u Hrvatskoj te upoznavanje širih slojeva društva sa sportsko kreativnim izražajima mladih u okviru sporta, glazbe te vizualnih medija. Motocross party X-GEMS će u svojim aktivnostima obuhvatiti atraktivne, za neke ekstremne, sportske nastupe te vizualno- glazbene sadržaje koji ujedno predstavljaju iznimno bogatstvo, širinu i kreativnost projekta.

Event započinje sportskim programom na Motocross stazi gdje započinjemo sa freestyle treningom vozača u profesionalnoj i amaterskoj kategoriji, nakon kojeg slijedi atraktivno head 2 head natjecanje. Nakon sportskog dijela, zajedničko druženje se nastavlja uz zabavni, audio vizualni program popraćen glazbenim nastupima DJ-a i vizualnim projekcijama.

Svi posjetitelji će imati prilike upoznati vozače Motocrossa te iz prvih redova vidjeti njihove motocross preformanse u profesionalnim i free style kategorijama, a i nakon toga se dobro zabaviti. Stoga, pozivamo sve zainteresirane da se slobodno odazovu ovom nesvakidašnjem događaju koji se po prvi puta organizira na ovim prostorima i svojim dolaskom pruže podršku mladima u kreiranju budućih naizgled nespojivih izražaja. X-RIDE ON! Upad je free.

Mjesto i vrijeme održavanja: Motocross staza Šušnjari, 29.8.2015
Organizator: MCK Popovača Tim
Kontakt osoba: Iveta Ermakora

Web-visual_program