Tim Gajser pobjednik prve utrke na Pepačevom Bregu, zanimljiv ostatak poretka!

Bilo je i za očekivati da će Tim Gajser odnijeti pobjedu u OPH, ali ono što je mnogima interesantnije jest MX Open klasa.Tako je u zanimljivoj utrci pobjedio Marko Leljak, ispred Mateja Jaroša i Hrvoja Karasa. Treba napomenuti kako je Matija Kelava, koji vozi MX2 klasu, bio ukupno drugi, iza Tima Gajsera.

Kelava je pobjedio Luke Križnika i Luke Crnkovića, koji je pak jako nezgodno pao. 

Iako se juniori ne boduju, mnogi vozači su ipak vozili. U MX50 klasi, najbolji je bio Dario Plantaš, a slijedili su ga Antonio Blažeković i Šimun Ivandić. U MX65, najbolji je bio Dominik Piskor, ispred Mie Ribić, Luke Kunića i Antonia Štefaneka. Matija Pterpin je bio tek 5. U MX85 klasi, Nikola Hranić je ostvario ukupnu pobjedu ispred Slovenca Robeka, Ujčića, Filipaja i Goleca.

B ligaši su također imali otvorenje sezone. U B-Open klasi, najbolji je bio Šrajber ispred Vrbančića i Kruca. U B-250 klasi se pokazalo kako će biti veoma zanimljiva borba između Hrdala, Vragotuka i Evačića.

Bogomir Gajser je pobjedio u B-Veteranima, ispred Roka Mikliča i Braim-a. Treba i napomenuti kako su dotična dvojica bili i na prva dva mjesta na utrci.