Sunline V1 MDX Flex ručkice za motor

Jedni od najpoznatijih proizvođača kvalitetnijih ručkica za motocross su svakako ARC, ASV i Renthal. Međutim, u posljednje vrijeme jedan proizvođač se istaknuo zbog svog inovativnog dizajna, a to je Sunline. Iako su na tržištu postojale ručkice koje su se mogle okretati prema naprijed, Sunline je napravio malu prekretnicu po pitanju motocross ručkica.

U svijetu motocross-a, i najmanji pad može rezultirati u puknutoj ručkici što, ako se radi o kvačilu, često znači veći pad u poretku ili čak i nemogućnost završetka utrke. Postoje brojni načini kako spriječiti puknuće ručkice, međutim kod većeg pada to nikako neće biti dovoljno. Ovakve ručkice su posebno korisne ako znate da bi svaki bod mogao biti presudan na kraju sezone pa je bolje spriječiti, nego kasnije žaliti.

Sunline V1 MDX Flex je ručkica koja je savitljiva u gotovo svim smjerovima te je gotovo neslomljiva (iako bi neki vozači vrlo lako to demantirali kroz par krugova). Premda se reklamira kao neslomljiva, u slučaju da se nešto i dogodi, proizvođač nudi 5 godina jamstva.