Na utrci prepunoj iznenađenja, pobjede odnijeli Roczen i Webb

250SX Main

Na startu je bio najbrži Osborne kojeg su slijedili Nelson, Alldredge, Stewart, Hill, Hansen i Bowers. Nakon svega par krugova, Nelson je uspio proći Osborne-a i tako se odvojio od ostatka skupine. Tenzije su zaoštrile nakon što je Hansen namjerno srušio Mcelrath-a te mu se tako odužio za Anaheim 1 kada su bile obrnute uloge. Vruće je bilo i dok su Bowers i Hill zaobilazili Alldredge-a, međutim nije bilo većih incidenata.

Na polovici utrke, Nelson je upropastio svoju večer jednom glupošću. Bio je kratak na jednom skoku što ga je poslalo u stranu gdje je zapeo za zaštitu i pao. To je rezultiralo i padom na 6. mjesto. Nedugo nakon njega, sličnu pogrešku je napravio Alldredge kojemu je ostala ruka na gasu nakon što je bio kratak na troskoku.

Nezaustavljiv je bio Cooper Webb, koji je nakon prvog kruga bio van top 10. Napeto je bilo između njega i Hill-a, ali Webb bio dosta brži i uspio ga 5 krugova prije kraja zaobići. Iako se činilo nedostižnim, Webb je u 5 krugova uspio smanjiti 5s zaostatka za vodećim Bowers-om. U zadnjem krugu, prije troskoka, Webb je u odabrao unutarnji dio, a Bowers vanjski te je naletio na Webb-a. Obojica su se sudarila, ali je Bowers završio na podu. Na svu sreću, uspio se brzo dići i završiti na drugom mjestu. Šteta je napravljena i Webb je pobijedio drugu uzastopnu utrku.

Top 10:
1. Cooper Webb
2. Tyler Bowers
3. Justin Hill
4. Zach Osborne
5. Malcolm Stewart
6. Jessy Nelson
7. Josh Hansen
8. Alex Martin
9. Tommy Hahn
10. Shane McElrath

[table id=4 /]

Cooper Webb

Tyler Bowers

Justin Hill

Budi prvi koje će komentirati članak

Komentiraj članak