Poredak supermoto Prvenstva Hrvatske uoči posljednje utrke

Donosimo vam poredak Supermoto Prvenstva Hrvatske uoči posljednje ovosezonske utrke na Grobniku. U klasi S1 velika borba odvija se između trojca  Dejan Opet (Yamaha), Luka Sadrić (KTM) i Saša Matušić (Aprilia). Naime, sva trojica su u razmaku od samo 9 bodova i borba za naslov zasigurno će se voditi do samog kraja posljednje vožnje.

Poredak klase S1:
1. Dejan Opet          222
2. Luka Sardić         221
3. Saša Matušić      213

U klasi S Open, iskusni Jurica Cebović stekao je veliku bodovnu prednost uoći posljednje dvije vožnje. 35 bodova zaostatka Luka Matušić teško da može stići, no pričekajmo rasplet situacije na stazi. Tu je i Dragan Mudrinić sa samo jednim bodom zaostatka za Matušićem. U najgorem slučaju, gledat ćemo veliki okršaj u borbi za drugu poziciju u prvenstvu.

Poredak S Open:
1. Jurica Cebović      247
2. Luka Matušić       212
3. Dragan Mudrinić   211

Za ljubitelje Supermota, ali i motocrossa, MX-Cro donosi vam ekskluzivnu najavu. Naime, u klasi S1, po prvi put u karijeri, u Supermotu okušat će se naš proslavljeni motocross vozač, As z Bregov, Goran Gorički. Uz Gorana, na utrci će nastupiti i 7 talijana, te 4 slovenca, te mnogi hrvatski supermoto vozači. Motocross klub “Kvarner-Matulji” i ekipa MX-Cro pozivaju vas da, uz slobodan ulaz, uživate ovog vikenda u Supermotu na Grobniku.