MotoGP: Crutchlow na kardiu

Jedan od CWM LCR Hondinog dvojca za MotoGP 2015., nekadašnji vozač Yamahe i Ducati-ja u Kraljevskoj klasi, Cal Crutchlow rezimirao je svoje dosadašnje pripreme. Britancu su zasigurno bile najteže do sada, jer, još nije niti sjeo na brzinski motocikl. Razlog tome je taj što se ekspresno nekom zadnje utrke podvrgnuo operaciji ozlijeđenog mu ramena. No, naravno, vrhunskom športašu to nije razlog da miruje.

“Ja i supruga tradicionalno zimu provodimo u Sjedinjenim Američkim Državama. To mi je omiljeno mjesto za odmor i relaksaciju, ali naravno, i za pripreme. Zbog ozlijede ramena izostao je trening na motociklu, no, radio sam na jačanju ramenog pojasa, te na kardio spremi. U SAD-u sam ove godine prevalio 4500 km biciklom. Nije malo, zar ne? Pomaže mi izgubiti pokoji kilogram, ali i čuva mi koljena. Zadnjih dana malo sam probao motocross motocikl, pa je za očekivati da neću biti baš najbrži na testiranjima u Sepangu. Honda je odlična, ali moram se polako prilagoditi na brzine preko 300km/h. Ne brinite, bit ću spreman za prvu utrku.” – optimistično je izjavio.

Nesumnjivo je da će biti brz jer njegov team ima potporu tvorničke Honde. Da li će moći pomrsiti račune najboljima? – vidjet ćemo.