KTM-ov dvojac opet najbolji u Atlanti 2!

U 450SX Main utrci, najbolje je odstartao Peick, ali ga je Reed ubrzo prošao. Navedeni dvojac se nekoliko puta izmijenio u vodstvu, sve dok Reed nije napravio pogrešku i završio van staze što ga je bacilo na 14. poziciju.

Peick se pokazao kao tvrd orah i drugim vozačima. Dungey je dosta pokušavao da bi ga prošao, ali jednostavno nije išlo na lijep način te mu je morao ući u motor da bi ga prošao. Čim je to Dungey napravio, Canard i Tomac su isto vrlo brzo prošli Peick-a.

Činilo se da će borba za prvo mjesto biti između Canard-a i Dungey-a, međutim Dungey je uspio odvesti vrhunsku utrku, odvojiti se od ostalih i povećati bodovnu razliku na 30 bodova. Iza njega su Canard i Tomac vodili veliku bitku gotovo cijelu utrku, a Tomac je uspio proći Canard-a u zadnjem krugu.

Reed je očito pronašao što je tražio te je odličnom vožnjom došao na 7. mjesto te je bio na 0.3s zaostatka za timskim kolegom Grant-om, koji je bio 6. Ken Roczen je opet ozlijedio nogu na treningu, tj i dalje muči muku s ozljedom te je uspio završiti tek na 8. poziciji iako je bio 4. jedno vrijeme.

Moramo spomenuti i odličnu vožnju Tickle-a, koji je mogao puno toga napraviti Hondinom dvojcu dok nije napravio malu pogrešku i izgubio korak s njima. Svejedeno, Suzukijev vozač je završio večer sa solidnim 4. mjestom.

  1. Ryan Dungey
  2. Eli Tomac
  3. Trey Canard
  4. Broc Tickle
  5. Blake Baggett
  6. Josh Grant
  7. Chad Reed
  8. Ken Roczen
  9. Jason Anderson
  10. Weston Peick

[table id=15 /]

 

450SX Main Highlights

450SX Main

[NEDOSTUPNO]

Ryan Dungey

Eli Tomac

Trey Canard

Budi prvi koje će komentirati članak

Komentiraj članak