KTM-ov dvojac opet najbolji u Atlanti 2!

Izvor: ultimatemotorcycling.com

Nastavak Supercross sezone je bio u Atlanti, drugi tjedan za redom, ali na drugačijim stazama. Naspram prošle utrke, sam dizajn staze je bio mogli bismo reći čudan. Nije bilo puno preticanja, neke akcije, tako da onaj tko nije gledao utrku nije puno ni propustio.

S obzirom da nismo gledali treninge i kvalifikacije, ne možemo vam puno reći o tome. Na ovom linku ovdje možete pogledati kvalifikacijska vremena i poredak, a u nastavku pogledajte Main utrku.

250SX Main

Musquin je najbolje odstartao, ali odmah u samome početku veliku borbu su vodili Bogle i Martin koji su se nekoliko puta zakačili u svega par zavoja, koji su zauzeli četvrto i peto mjesto. Martin se uspio nakon dva kruga malo odvojiti od Bogle-a i proći Decotis-a. Odmah nakon toga ga je i Bogle uspio proći, koji se polako uspio približiti Martinu.

Sredinom utrke, poredak je ostao identičan na vrhu – Musquin, Martin, Bogle, Tonus i Decotis. Svi su više manje ostali na istom mjestu te i nije baš bilo nekih borbi osim što je Savatgy uspio proći Decotis-a. Rodriguez se približio Decotis-u, ali je napravio grešku te zapeo za Decotis-ov zadnji kotač i pao.

U zadnjih par zavoja, Decotis je oštro ušao Tonus-u u motor i prošao ga, a to je malo uzdrmalo Tonus-a koji je uspio izgubiti još jednu poziciju od Davalos-a.

Top 10:

  1. Marvin Musquin
  2. Jeremy Martin
  3. Justin Bogle
  4. Joey Savatgy
  5. James Decotis
  6. Martin Davalos
  7. Arnaud Tonus
  8. Anthony Rodriguez
  9. RJ Hampshire
  10. Luke Renzland

[table id=16 /]

 

250SX Main Highlights

250SX Main

[NEDOSTUPNO]

Marvin Musquin

Jeremy Martin

Justin Bogle