KTM-ov dvojac Musqin i Dungey dominirali u Arlington-u

Holeshot je odnio Dungey, ispred Millsaps-a i Baggett-a. Istočna obala je donijela i nešto drugačiju zemlju, a to su mnogi osjetili na svojoj koži. Peick je pao u prvom zavoju, a Seely nakon par zavoja. Nakon što su imali bliski okršaj na prošloj utrci, Tomac se odlučio osvetiti Reed-u te ga je izgurao u jednom zavoju nakon čega je Reed pao. Nažalost, karma je zeznuta te je Tomac samo par krugova kasnije ničim izazvan pao u jednom zavoju.

Millsaps je napravio jednu zaista početničku grešku. Nakon jednog skoka tzv. “zida”, dao je previše gasa te ga je to bacilo na zadnji, ozlijedilo ga te je morao odustati.

Nakon 10 krugova, Roczen je polako počeo smanjivati zaostatak za Dungey-em. Nažalost, za gledatelje, to nije dugo potrajalo jer Roczen, a ni Canard, nisu uspjeli pratiti Dungey-a. Treba napomenuti i odličnu vožnju Baggett-a i Short-a, koji su odlično vozili na 4. i 5. mjestu.

Dungey je uspio odvesti do kraja bez ikakvih pogrešaka te je dodatno povećao svoju prednost ispred Roczen-a na 12 bodova.

  1. Ryan Dungey
  2. Ken Roczen
  3. Trey Canard
  4. Blake Baggett
  5. Andrew Short
  6. Jason Anderson
  7. Eli Tomac
  8. Josh Grant
  9. Broc Tickle
  10. Cole Seely

 [table id=11 /]

450SX Main

(NIJE JOŠ DOSTUPNO)

450SX Main Highlights

Ryan Dungey

Ken Roczen

Trey Canard