Martin-u prva pobjeda ove sezone, Reed-u 44. u karijeri

450SX Main

Kao i u Heat utrci, Reed je najbolje odstartao te nakon samo par zavoja već imao solidan razmak. Iza njega je bio Yamahin dvojac Nicoletti i Peick, koji je brzo došao na drugo mjesto, a slijedili su ga Dungey, Seely, Anderson, Tomac, Short, Millsaps i Canard. Suzukijev vozač Roczen je bio tek 15. nakon prvog kruga.

Nakon 5 krugova, najveću borbu su vodili Hondini vozači – Tomac, Seely i Canard. Pritisak nije uspio izdržati Tomac, koji je izgubio koncentraciju i na kočenju pri velikoj brzini pao i ostao van staze jedno vrijeme.

Točno na sredini utrke, Dungey i Canard su prošli Peick-a te su imali oko 3 sekunde zaostatka. U međuvremenu, Roczen je uspio doći do 11 mjesta, kada je opet jako teško pao te završio van prvih 15, kao i Tomac. Atlanta im jednostavno ne ide.

Do kraja utrke, taj razmak se malo povećavao pa smanjivao ovisno kako su zaobilazili zaostale vozače. Reed je uspio odvesti do kraja bez pogreške i ostvario svoju 44. pobjedu u karijeri. Ostatak je činio Dungey, Canard, Seely, Peick, Tickle.

Top 10:

  1. Chad Reed
  2. Ryan Dungey
  3. Trey Canard
  4. Cole Seely
  5. Weston Peick
  6. Broc Tickle
  7. Jason Anderson
  8. Blake Baggett
  9. Andrew Short
  10. Josh Grant

[table id=13 /]

450SX Highlights

450SX Main 

Chad Reed

Ryan Dungey

Trey Canard