Canard ostvario prvu pobjedu nakon 2011. godine, M. Stewart prvu u karijeri

450SX Main

Nakon zanimljive 250SX utrke, još uzbudljivije je bilo u 450SX klasi. Andrew Short je najbolje startao, a pratili su ga Roczen, Reed, Dungey, Millsaps i Canard. Nakon par zavoja, Reed je uspio zaobići Roczen-a, koji su jedno vrijeme vodili borbu. U jednom zavoju, Roczen je blokirao Reed, ali je svejedno odlučio probati skočiti troskok. To mu nije pošlo za rukom te se nabio na skok, lupio glavom od motor i pao sa strane. Tek nakon dva kruga je ustao te nastavio vožnju sa zadnjeg mjesta i uspio doći do 16. pozicije.

U petom krugu, Reed je uspio zaobići Short-a, a nedugo zatim je dobio Canard-a i Dungey-a iza svojih leđa. Canard je očito bio vrlo brz te mu je trebalo svega 2-3 kruga da zaobiđe Reed-a, dok Dungey nije imao brzinu to napraviti. Pred kraj trke, Reed je napravio malu grešku te je skočio van staze i tako predao drugo mjesto  Dungey-u, koji je ujedno i novi vodeći u ukupnom poretku.

Tomac je loše startao, ali se vrlo brzo probio te bio na svega 1-2s iza Dungey-a/Reed-a, ali nije pronašao još malo više brzine da ih prestigne.

Jedno je sigurno, Anaheim 3 će sigurno biti zanimljiva utrka!

Top 10:

  1. Trey Canard
  2. Ryan Dungey
  3. Chad Reed
  4. Eli Tomac
  5. Cole Seely
  6. Justin Barcia
  7. Davi Millsaps
  8. Andrew Short
  9. Blake Baggett
  10. Jason Anderson

[table id=6 /]

Trey Canard

Ryan Dungey

Chad Reed