Sezona 2023. je otvorena!

Po 16. put motocross sezona je otvorena u Požegi. Tradicionalna novogodišnja utrka na motocross stazi Villare u Donjim Emovcima skupila je preko 50 motorista i velik broj gledatelja. Uz dobru atmosferu, čestitke, zdravice i lijepe želje, 50-ak motorista su izašli na stazu i grmljavinom pozdravili novu 2023. godinu.

Tajnik kluba Požega-Promet Zlatko Jaroš je pozdravio sve okupljene, a nakon zajedničkog slikanja i minute tišine u čast članu kluba, pokojnom Stjepanu Buturcu poznatijem kao Pipe, pozvao je motore na stazu.
U revijalnoj utrci od tri kruga pobjedu je odnio domaći vozač Mihael Pandžić, ispred Darija Dumančića i Dejana Premužića.

Osim vozača iz Požege i okolice, svojim dolaskom su obradovali i stari lisci i rado viđena lica, gospoda Krešimir Besednik, Ivica Vlahovac i Tomislav Strejček.

Na upit kako to da su se odlučili provozati skroz do Požege, i to još nakon dočeka nove godine, Krešimir Besednik odgovara: Pa naravno da nije problem provozati se. Kad vidiš da netko nešto radi sa srcem, onda je veliko zadovoljstvo doći i podržati ga. A uostalom, da nismo ovdje, vjerovatno bi se cijeli dan izležavali.

Ivica Vlahovac je pak kroz zafrkanciju prokometirao: A jučer smo bili na treningu kod Štefanca, pa kad su već motori bili natovareni, malo smo produžili do Požege. Usput nam je bilo.

Posebno je zadovoljstvo vidjeti i nekoliko mladih vozača.
Uz Petra Vučkovića koji je već odradio svoju prvu sezonu u klasi MX50, po prvi put su se na ovoj utrci pojavili i mladi Petar Sertić, Filip Gadžić i Šimun Jovanovac. A s obzirom na to koliko su danas bili nabrijani, mogli bi ovu četvoricu frajera još puno godina viđati na stazi.

I ovom utrkom je motocross sezona 2023. otvorena. Ostaje nam samo još jednom svim vozačima i njihovim obiteljima poželjeti sretnu i uspješnu novu 2023. godinu, te puno sati na motorima!

Sretnu novu godinu želi Vam MX-CRO!