Eli Tomac se vratio i pobjedio, Joey Savatgy pobjednik 250SX klase

Tri utrke 250SX i tri utrke 450SX klase je donijelo puno uzbuđenja, ali i loših rezultata za određene vozače. Ako ste zeznuli prvu utrku, vrlo vjerojatno ćete jako teško dobro odstartati u drugoj jer se na startnu rampu ide prema rezultatima iz prve utrke. Tako su nekoliko top vozača imali dosta loše startove i može se reći da su izgubili dosta bodova na današnjoj utrci.

Međutim, ono što ide na ruku ovakvim utrkama jest zanimljivost za vozače i veliki broj preticanja jer se radi o kratkim i brzim utrkama. Ono što je iznenadilo u 450SX klasi je svakako povratak Eli Tomac-a, koji osim što se vratio, odvezao je vrhunski – 5. mjesto u prvoj, pobjedu u drugoj i 2. trećoj utrci što mu je donijelo sveukupnu pobjedu. Cole Seely je bio drugi rezultatom 1-2-7, a Jason Anderson treći sa 7-3-1.

U 250SX klasi nije bilo puno iznenađenja. Svi top vozači su bili unutar top 5 u sve tri utrke te ovisno kako su odstartali, tako su i ukupno završili. Tako je pobjedu odnio “veteran” klasi Joey Savatgy ispred dosadašnjeg vodećeg u ukupno poretku McElarth-a te Craiga i timskog vozača Cianciarulo-a.