MX-Cro je ponovno s vama u 2018. godini

Puno više sadržaja te bolja funkcionalnost stranice

Nakon gotovo godinu dana pauze zbog sada manje bitnih stvari, odlučili smo ponovno pokrenuti MX-Cro. Iako je sadržaj na stranici najbitniji, čega smo i sami svjesni, ipak smo napravili par izmjena po pitanju funkcionalnosti same stranice.

Osim novog, tj. unaprijeđenog dizajna, napravili smo i par drugih izmjena. Velika promjena se dogodila na socijalnim mrežama, što smatramo da je izuzetno bitno. Odlučili smo se implementirati Facebook Instant Articles. Za one koji nisu upoznati, radi se o načinu čitanja članaka direktno iz Facebook mobilne aplikacije, što je do 10x brže i jednostavnije. Članci na Facebook stranici koji imaju sljedeću oznaku se mogu čitati iz Facebook aplikacije, ali se mogu otvarati i u drugim internet preglednicima. 

Sama funkcionalnost još samo čeka odobrenje Facebook-a, a da bi to bilo moguće potrebno je imati 10ak novih članaka. Vjerujemo da će Facebook uskoro odobriti našu stranicu.

Izvor: MX-Cro

Osim Facebook-a, bit ćemo aktivni i na Instagram stranici na kojoj nas možete pratiti na www.instagram.com/mx.cro. Kako bi još više ostali u toku s novostima, također se možete pretplatiti na naš newsletter i tako tjedno dobivati obavijesti o novostima.

Posljednja, ali jedna od najvećih stvari je razvoj foruma. Za početak, možete ga vidjeti na sljedećem linku – www.mx-cro.com/forum. Napomenuli bismo da je link na forum razvojna okolina i da će kroz koji dan/tjedan biti gotov. Ono što nam je cilj jest povezati stranicu i forum tako da kada netko komentira na stranici, objava bude i na forumu. Isto vrijedi i obrnuto. Postoje dva izgleda foruma pa možete odabrati onaj koji želite. 

S obzirom da je forum u razvoju, slobodno nam šaljite prijedloge oko istog. Kada vidimo koliko će forum biti posjećen, tada ćemo ići u daljnju nadogradnju i unaprijeđenje. Cilj nam je do kraja godine pokrenuti forum ako sve bude išlo po planu.

U planu nam je pronaći još više partnera te pokrenuti kako bi imali mogućnosti još više se posvetiti novostima.

Isto tako ćemo uskoro pokrenuti nagradnu igru s puno lijepih nagrada poput dresova, prednjih brojeva, kapa, majici… Uskoro više.