KTM ponovno pomeo konkurenciju, Musquin i Dungey novi/stari pobjednici

 450SX Main

Andrew Short je ponovio odličan start iz Heat utrke te najbolje odstartao, ali Dungey je u odličnoj formi te ga je vrlo brzo prošao. U istom krugu, Cole Seely je prošao i krenuo na Dungey-a. Kako je utrka polako odmicala, Short je padao u poretku te je 3. mjesto prepustio Peick-u.

Iza njega su Millsaps i Canard vodili  svoju bitku, a Baggett im se polako približavao. Nažalost, u jednom zavoju mu je prednji točak proklizao te je završio na podu. Međutim, motor je pao na njega te ostao na njemu dosta dugo dok mu nisu pomogli.

Canard je vrlo brzo prošao Millsaps-a, zatim i Short-a te krenuo na Peick-a i Seely-a. Očito je da Canard ima brzinu, ali nikako da pogodi dobar start.

Žrtva prvog zavoja bio je Reed, koji je pao u jednom zavoju i krenuo s posljednjeg mjesta. Do sredine utrke, uspio je doći do 9. mjesta i vidi se da je našao ono nešto po pitanju brzine, ali ga prate pehovi. Do kraja utrke, Reed je ostao na 9. mjestu te i nije dobio neki rođendanski poklon za sutra, kada slavi 33. godine.

Kao i Reed, Tomac je također vrlo brz, ali jednostavno greške ne dopuštaju bolju vožnju. Indianaoplis neće po dobrome pamtiti jer je završio tek na 11. mjestu.

Ukupni poredak je sljedeći

  1. Ryan Dungey
  2. Cole Seely
  3. Trey Canard
  4. Weston Peick
  5. Davi Millsaps
  6. Andrew Short
  7. Josh Grant
  8. Broc Tickle
  9. Chad Reed
  10. Jacob Weimer

[table id=18 /]

450SX Main Highlights

450SX Main

Ryan Dungey

Cole Seely

Trey Canard